Gratis Tanken. Dát wil toch iedereen!

SuperTank, nu ook in Bunschoten! Dat vieren we samen met u!

Deze actie is verlopen. Houd onze website goed in de gaten voor komende acties!

SuperTank vanaf 5 mei 2018 ook in Bunschoten, op industrieterrein Haarbrug-Zuid! Profiteer op 5 mei van onze BTW-Vrij tanken actie (van 9.00 tot 21.00 uur) en bewaar meteen uw eerste tankbonnen want... uw SuperTank tankbonnen kunnen €100,- waard zijn!

SuperTank vanaf 5 mei 2018 ook in Bunschoten, op industrieterrein Haarbrug-Zuid! Profiteer op 5 mei van onze BTW-Vrij tanken actie (van 9.00 tot 21.00 uur) en bewaar meteen uw eerste tankbonnen want...uw SuperTank tankbonnen, speel mee en misschien bent u wel een van de 25 gelukkigen die bij SuperTank gratis t.w.v. €100,- mogen tanken. Dát wil toch iedereen!

Wat moet u hiervoor doen:

  • Tank binnen de actieperiode van 5 mei t/m 12 juni minimaal 2 x 25 liter brandstof bij SuperTank Bunschoten, op industrieterrein Haarbrug-Zuid!
  • Bewaar uw kassabonnen nadat u getankt heeft. Indien u één van de winnaars* bent dan zijn de kassa/tankbonnen een belangrijk onderdeel bij het definitief vaststellen van de winnaar*.
  • Voorspel hoeveel mensen tanken bij SuperTank Bunschoten van 5 mei t/m 12 juni 2018.


De looptijd ivm het raden van het aantal tankers start op zaterdag 5 mei 2018 en zal eindigen op dinsdag 12 juni 2018 om 23.59 uur. Alle winnaars* worden via mail en via de Facebookpagina van SuperTank op de hoogte gebracht op vrijdag 15 juni 2018.

*Elke geselecteerde winnaar is pas officieel een winnaar als daadwerkelijk de tankbonnen bij SuperTank Bunschoten van minimaal 2x25 liter brandstof kunnen worden getoond. U ontvangt een mail met de vraag voor aanlevering van de tankbonnen, duidelijk leesbaar. Over de uitslag(en) kan niet gecorrespondeerd worden. Minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar.

Schrijf in en doe mee!