SuperTank steekt BAS JO11-1 in het nieuw

SuperTank heeft onlangs de jongens van BAS JO11-11 compleet in het nieuw gestoken. Het tankstation zorgde daarnaast voor gloednieuwe coachjassen en een nieuwe teamtas. "Zo lopen de jongens van dit selectieteam er weer als echte Parels van de Polder bij. We zijn heel erg blij met de steun van dit bedrijf", laat voorzitter Huib van Os weten.

Het Dronter bedrijf SuperTank beschikt momenteel over 18 onbemande tankstations, maar wil met een nieuw station in Bunschoten doorgroeien naar 25 locaties. Het bedrijf heeft als motto "Supergoedkoop tanken, dát wil toch iedereen!". De Oranje-acties zijn inmiddels alom bekend. Op de speeldagen van het Nederlands elftal stunt SuperTank dan met de prijzen. Op deze dagen kan er nog goedkoper worden getankt dan normaal.

Natuurlijk gingen de jongens van BAS JO11-11, samen met hun leiders en de sponsor, op de foto. Dat gebeurde bij de vestiging van SuperTank in Biddinghuizen. "Daar bleef het niet bij, want de sponsor had nog meer in petto. Eerst kreeg iedereen een tas vol met verrassingen en daarna werd er ook nog snoep uitgedeeld. Bedankt daarvoor, SuperTank is een supersponsor!", aldus Gerard Zonneveld van de sponsorcommissie van BAS Voetbal.