Nieuwbouw door Bangma en BOL in Dronten West

Op het perceel grond gelegen naast het SuperTank tankstation in Dronten West zijn de voorbereidingen gestart voor het realiseren van het nieuwe bedrijfspand van Autobedrijf Bangma, momenteel gevestigd in de Houtwijk in Dronten.

Lees meer

UPDATE: Werkzaamheden SuperTank tankstation Het Gein in Dronten

UPDATE: Alle brandstoffen zijn weer beschikbaar. Alleen de vrachtwagen pomp is nog niet te gebruiken. Zodra deze weer beschikbaar is leest u het op onze site. Vanaf 8 januari 2024 zijn er werkzaamheden aan de voorraadtanks van locatie SuperTank Het Gein (Dronten West). Diesel, Superplus, HVO en Adblue blijven beschikbaar. Naar verwachting is het vanaf 12/13 januari weer mogelijk om Euro 95 te tanken.

Lees meer...

SuperShop Biddinghuizen en Dronten hebben nu ook een bestelomgeving

SuperShop Biddinghuizen en SuperShop Dronten hebben nu ook een bestelomgeving. Via Superbroodje.nl bestelt u de lekkerste vers belegde broodjes. Voor onze zakelijke klanten is het mogelijk om op rekening te bestellen. Maar een profiel en vraag het aan. 

Lees meer...

Doneer ook je statiegeld aan de Voedselbank Dronten, Biddinghuizen & Zeewolde

Voedselbank Dronten mag speciale inzamelbakken voor statiegeld blikjes en flesjes neerzetten bij Supertank in Dronten, Biddinghuizen en Zeewolde.

Lees meer...