Veelgestelde vragen

SuperTank tankstations

Kijk voor het dichtstbijzijnde tankstation op onze “tankstations” pagina op de website of in de SuperTank app. https://www.supertank.nl/tankstations/

Via onze website kunt u naar onze tankstations pagina. Als u dan de dichtbij zijnde locatie selecteert, krijgt u informatie over het tankstation. Inclusief alle beschikbare brandstoffen.

Absoluut!

Via https://www.supertank.nl/tankstations/ vindt u na het aanklikken van de uw SuperTank locatie een actueel overzicht van de dagprijs.

Als er een SuperShop aanwezig is, vraag een medewerker om advies en zij zullen u graag helpen. Is er geen SuperShop aanwezig? Bel dan met onze klantenservice via 0321 - 387 666. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Dit is alleen mogelijk bij de bemande SuperTank locaties.

U kunt uw tankbon gratis opvragen via https://www.supertankoranjeboven.nl/tankbon-aanvraag. 48 uur na de transactie is het mogelijk om uw tankbon op te zoeken, dit heeft te maken met het inlezen van de gegevens.

SuperTank tankpas

De SuperTank tankpas is zeer geschikt als u een klein, middelgroot of groot wagenpark heeft. De SuperTank tankpas is voor iedereen die zakelijk rijdt en supergoedkoop wil tanken.

U kunt 24/7 tanken met de SuperTank tankpas, ook in de weekenden. Ook kunt u zakelijk wassen bij SuperWash! Al uw zakelijke tank- en wasbeurten zijn via één overzicht in te zien.

Zakelijke tankpassen kun je aanvragen via https://www.supertank.nl/zakelijk

Ja u kunt bij alle filialen van SuperTank gebruik maken van de SuperTank tankpas.

Ja dat is ook mogelijk. Kijk voor het actuele tankstation netwerk op https://www.supertank.nl/tankstations/

Ja u ontvangt bij meerdere tankpassen een factuur met een overzicht van het aantal liters en de dag waarop getankt is. Heeft u 1 tankpas? Dan kunt u dit terug vinden in uw account.

Bel 0321 - 387 666 of mail naar mail@supertank.nl.
Vermeld in je bericht:
  • Je naam
  • Je adresgegevens
  • Aangeven dat het de Tankpas betreft

SuperTank SuperShop

SuperShop is het visitekaartje van SuperTank. U kunt hier onder andere terecht voor een heerlijke kop koffie, een lekkere snack of een vers belegd broodje.

Nee op dit moment hebben wij SuperShops in Biddinghuizen, Dronten, Zeewolde en Scheveningen

Jazeker! Dagelijks worden er verse ingrediënten geleverd in onze SuperShops. Elke dag wordt alles vers voor u bereid.

Ja u kunt uw broodjes, dranken en snacks online bestellen via de website www.superbroodje.nl. Selecteer de SuperShop bij u in de buurt en plaats uw bestelling. Vervolgens kunt u uw bestelling afhalen bij de SuperShop waar u besteld heeft.

Nee. Uw bestelling kunt u bij SuperShop afhalen.

Oranjekorting

SuperTank geeft super korting op de landelijke adviesprijs wanneer het Nederlands Elftal voetbalt, Leden van het koningshuis jarig zijn of Nederland deelneemt aan belangrijke schaatswedstrijden. Houd de kalender goed in de gaten voor de eerstvolgende actiedag. Bekijk de Oranjekalender via https://www.supertankoranjeboven.nl/oranje-kalender

Ja alle filialen van SuperTank hebben Oranjekorting wanneer Het Nederlands elftal speelt, leden van het Nederlandse koningshuis jarig zijn of Nederland wedstrijden schaatst.

De Oranjekorting is gebaseerd op de dagelijkse landelijke adviesprijs en zal per actiedag verschillen. Kom zeker langs en profiteer!

Ja de Oranjekorting is de gehele dag geldig. U bent de hele dag welkom om te profiteren van de hoge kortingen bovenop de altijd al scherpe prijzen.

SuperWash

SuperWash zijn de wasstraten van SuperTank

Wij hebben op dit moment 3 SuperWash locaties. SuperWash wasstraten zijn gelegen naast de SuperTank tankstations in Zeewolde, Biddinghuizen en Delft.

SuperWash Zeewolde: Geschikt voor auto’s, cabrio’s, campers en bestelbussen;
SuperWash Biddinghuizen: auto’s
SuperWash Delft: auto’s

De openingstijden van SuperWash Zeewolde, Biddinghuizen en Delft zijn te vinden op de pagina van het desbetreffende tankstation: https://www.supertank.nl/tankstations

Met de barcode op de Tankbon krijg je bij vestiging Zeewolde €2,50,- korting op jouw favoriete SuperWash wasprogramma! Bij de vestiging Delft en Biddinghuizen is dit momenteel nog niet van toepassing.
* Scan de ORANJEKORTING Tankbon binnen één week na de Tankdatum bij de betaalzuil om te profiteren van Oranjekorting. De korting is alleen geldig bij afname van 25 liter of meer en niet-zakelijke pintransacties.

SuperWash heeft naast reguliere kortingsacties ook seizoensgebonden kortingsacties. Hou de social media kanalen in de gaten en profiteer mee!

Vragen of opmerkingen?

Vul ons contactformulier in, mail ons direct op mail@supertank.nl of bel met 0321 - 387 666