Scoor EXTRA Oranjekorting en GRATIS brandstof!

Oranjekorting
Wie het tankstation regelmatig bezoekt weet het als geen ander: altijd extra korting bij SuperTank wanneer het Oranje Elftal in actie komt. Al geruime tijd maakt menig automobilist dankbaar gebruik van deze zogeheten Oranjekorting. In de aanloop naar het EK-voetbal doet SuperTank daar nog een schepje bovenop met de SuperTank-EK Tour. 3 zondagen lang een extra dag Oranjekorting én kans op gratis brandstof. Een win-win situatie!

Een speciaal Oranjefeest
Tijdens de SuperTank EK-Tour kunnen bezoekers profiteren van een speciaal Oranjefeestje, compleet met Rad van Fortuin waarop mooie prijzen zijn te scoren. Naast extra korting op de brandstof, zal het SuperTank promoteam elke actiezondag 3 locaties bezoeken om het tankstation om te bouwen tot heus Oranjefanplein. De aanwezige ‘supporters’ krijgen de kans om een draai te geven aan het Rad van Fortuin en daarmee gratis brandstof te scoren, een gewilde prijs in deze dure brandstoftijden.

Een hoofdprijs van maar liefst €200,- aan brandstof!
Uit het aanwezige publiek worden door middel van loting op elke locatie tien gelukkigen bepaald die persoonlijk een draai mogen geven aan het Rad van Fortuin. Met het Rad van Fortuin altijd prijs! Prijzen variërend van €50,- aan brandstof tot aan een hoofdprijs van maar liefst €200,- aan brandstof. 

Meer over de actie via de SuperTank app!